Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(27 materiale)

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : revistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 10 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/898.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : rivistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 9 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/897.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : rivistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 8 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/896.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : rivistë mujore e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 7 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/895.

Etiketat:

 
Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i…
Citimi

Tagliarini, Franco, “Drini : rivista e përmuejshme e turizmit shqiptar : Vit. 3, nr. 5 (1942),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/894.

Etiketat: