Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(261 materiale)

Ky numër përmban dymbëdhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë, shëndetësisë dhe fesë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm.

Upload 24. 11. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 2 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/793.

Etiketat:

 
Ky numër përmban dhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë dhe shëndetësisë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm

Upload 24. 11. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 1 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/792.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 21 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/779.

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 20 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/778.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 19 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/777.

Etiketat: