Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Ky numër përmban dhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë dhe shëndetësisë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm

Upload 24. 11. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 1 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/792.

Etiketat:

 
Përmbajtja në faqen e titullit. Shkrimet me tematikë historike, letrare, etike, kulturore.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bote e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 11 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/769.

Etiketat: