Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(83 materiale)

Vazhdim i numrit të veçantë përkujtimor për Pavarësinë Kombëtare.
Përmban tema nga: edukata, historia, filozofia, pedagogjia, gjuhësia, folklori et.
Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 9, nr. 8-12 (1937) : Numer kujtimuer i XXV - vjetorit të pavarsis komtare 28.XI : Bleni i dytë : Vit. 10, nr. 1-3 (1938) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/494.

Etiketat:

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani, “Përpjekja Shqiptare 1939 - nr 025 - 027,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/346.

 
Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 7, korrik 1937)

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 9, nr. 7 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/345.

Etiketat:

 
Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 6, qershuer 1937).

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 9, nr. 6 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/344.

Etiketat:

 
Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 5, maj 1937)

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 9, nr. 5 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/343.

Etiketat: