Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(99 materiale)

Përmbajtja e revistës në faqen e titullit. Autorët dhe titujt e shkrimeve të tyre respektive.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 8 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/766.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 7 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/765.

Etiketat:

 
Në faqen e titullit edhe përmbajtaja me titujt e shkrimeve dhe autorët përkatës.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 6 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/764.

Etiketat:

 
Revista përmban: "Çështje shoqërore", "Poezi", "Nga jeta" etj.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 5 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/763.

 
Në këtë numër përfshihen rubrikat si "Çashtje ekonomike", "Bota siç është", "Mendime të çastit", poezi etj.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 4 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/761.

Etiketat: