Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(21 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija e Zemers s' Jezu Krishtit : Vit. 15, nr. 1-12 (1905),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/482.

Etiketat:

 
Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers J. Krishtit : Vit. 18, nr. 1-12 (1908),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/485.

Etiketat:

 
Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : Vit. 19, nr. 1-12 (1909),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/486.

Etiketat:

 
Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : Vit. 20, nr. 1-12 (1910),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/487.

Etiketat:

 
Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit.

Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : Vit. 21, nr. 1-12 (1911),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/488.

Etiketat: