Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(6 materiale)

Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, gjuhësore, dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VI, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/395.

Etiketat: