Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(9 materiale)

Përmbajtja në faqen e titullit. Shkrimet me tematikë historike, letrare, etike, kulturore.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bote e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 11 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/769.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës gjendet në faqen e titullit. Në këtë numër të revistës fillon një rubrikë e re "Nacionalizmë".

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 9 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/767.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit. Autorët dhe titujt e shkrimeve të tyre respektive.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 8 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/766.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 7 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/765.

Etiketat:

 
Në faqen e titullit edhe përmbajtaja me titujt e shkrimeve dhe autorët përkatës.

Upload 31. 10. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 6 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/764.

Etiketat: