Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(71 materiale)

Revista publikohej dy herë në muaj. Trajtesat ishin te karakterit kulturor, historik, social dhe folklorik kryesisht të lidhura me krahinën e Shkodërs. Vend te veçantë në revistë zinin rubrikat kulturore të Shkodërs. Në të shkruajtën…

Koleksioni

Citimi

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni. , “Cirka I nr - 07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/76.

Etiketat: