Materiali

 

Kalendari i soqenise "Dija" per vjeten 1908

Subjekti

Vjetarë, kalendarë

Pershkrimi

Kalendari përmban festat fetare të tre besimeve si dhe shkrime letrare, kulturore e shoqërore në gjuhën shqipe.
Përmban edhe disa elementë gjeografikë.
144 f. : me il. ; 20 cm.

Upload 07. 02. 2020

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

[1907]

Autor

Sakoli [pseudonim i z. Hilë Mosi]

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësia", Kristo Luarasi, Sofia

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-48

Lloji

Libër

Citimi

Sakoli [pseudonim i z. Hilë Mosi], “Kalendari i soqenise "Dija" per vjeten 1908,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/836.

Pronari