Materiali

 

The Struggle for Scutari

Subjekti

Historia

Pershkrimi

Libri përmban të dhëna historike mbi luftëra Ballkanike, 1912-1913.
Perandorisë Osmane, 1288-1918.
Udhëtime dhe përshkrime.

Etiketa

Koleksioni

Data

1914

Autor

Durham, Edith

Botuesi

Centre for Albanian Studies, London

Formati

15 x 23 cm

Gjuha

Anglisht

Identifikuesi

Al / 21 - 4 D

Lloji

Libër

Citimi

Durham, Edith, “The Struggle for Scutari,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/522.

Pronari