Materiali

 

De Nummis Regum Mysiae Seu Rasciae

Subjekti

Numizmatik

Pershkrimi

Numizmatika e hershme mesjetare në Shqipëri dhe vende Europiane.

Etiketa

Koleksioni

Data

1750

Autor

Botuesi

Venetiis

Formati

15 x 22 cm

Gjuha

Latinisht

Identifikuesi

Al / 23 - 7 D

Lloji

Libër

Citimi

“De Nummis Regum Mysiae Seu Rasciae,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/498.

Pronari