Shejzat 1964

Shejzat 1964

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1964

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VIII, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje albanologjike, letrare, gjuhësore, të ndryshme dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VIII, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VIII, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, të ndryshme dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VIII, Nr. 07 - 08 - 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrimet e këtij numri të veçantë i dedikohen poetit Jeronim De Rada. Ky numër u botua nën kujdesin e Institutit të Studimeve Shqiptare pranë Universitetit të Romës.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VIII, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, të ndryshme dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.