Shejzat 1961

Shejzat 1961

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1961

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Të gjithë shkrimet i dedikohen poetit të madh kombëtar At Gjergj Fishta, me rastin e 90 - vjetorit të lindjes. Numër i veçantë.
Kryeredaktor: Martin Camaj.