Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Përmban : edukatë, letërsi, sociologji, histori, gjuhësi dhe folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VII - Nr. 11,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 16, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/220.

Etiketat:

 
Përmban : sociologji, kulturë, histori, letërsi, gjuhësi, bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VII - Nr. 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 16, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/221.

Etiketat: