Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(9 materiale)

Përmban : edukatë, histori, ekonomi, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka II - Nr. 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/160.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, kulturë, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka II - Nr. 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/159.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka II - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/158.

Etiketat:

 
" E shumta e ktyne kangve, janë përkthime të lira prej librit tedeshk me titull : "Lieder - sammlung von Ferdinand Tritremm, ku gjinden të përmbajtuna edhe melodinat". Libri ka 63 faqe, ku janë përfshirë një parathënie nga autori dhe 50…

Koleksioni

Citimi

Tritremmel, Ferdinand, “Shqyptari i vogël : "Kangë për strehë foshnjore e shkollë fillore",” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/20.

Etiketat: