Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(8 materiale)

Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 6, qershuer 1937).

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IX - Nr. 06,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/344.

Etiketat:

 
Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 7, korrik 1937)

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IX - Nr. 07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/345.

Etiketat:

 
"Numer kujtimuer i XXV- vjetorit të pavarsis komtare 28. XI" Përmban : letërsi, edukatë, histori, arsim, gjuhësi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IX - Nr. 08 - 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/187.

Etiketat: